Cum Funcționează Sloturile Online: Ghid Detaliat


12
views
0
3 months ago by

Peste 70% din profiturile din industrie provin din mașini tip slot online. Acesta a fost numărul atribuit sloturilor în industria cazinourilor la nivel mondial, dar, în ultimii ani, sloturile au ajuns să reprezinte 85% din profiturile într-un cazinou real - cel puțin în Statele Unite. În Europa, de exemplu, jocurile de masă tip poker sau blackjack sunt mai populare decât așa-numitele jocuri cala aparate.

Cum funcționează sloturile (online și offline)
De asemenea, ne-am imagina că, în unele țări, sloturile reprezintă un procent mult mai mare din profituri. Știm că australienii joacă „pokies” cu o pasiune greu de înțeles. Găsirea unei mese de blackjack într-un cazinou adevărat este destul de dificilă acolo. Sloturile online sunt aproape la fel de interesante și oferă aproape aceeași experiență tradițională, dar pe Internet. Tehnologia funcționează la fel. Mașinile tip slot bazate utilizează aceleași programe de generare a numerelor aleatoare pe care le utilizează cazinourile online. De fapt, zilele mașinilor mecanice și electro-mecanice au dispărut de mult. Chiar și sloturile într-un cazinou tradițional care arată ca sloturile mecanice sunt alimentate de un program de calculator.
Iată cum funcționează un slot automat, online sau offline:
Aveți un număr de role care se rotesc. Adesea puteți avea 3 role, dar 5 role sunt mai frecvente acum. Fiecare dintre aceste role are un număr de „opriri”. Unele dintre ele sunt goale și unele au simboluri pe ele. (Pe unele sloturi nu există opriri goale.)

Cum arată calculul matematic al câștigului
Fiecare oprire are probabilitatea de a se întâmpla la orice rotire dată, dar nu este neapărat aceeași cu celelalte opriri. De exemplu, este posibil să aveți un simbol programat să apară cu o probabilitate de 1/10, dar simbolul cireșei ar putea avea o probabilitate de 1/20. Designerii acestor jocuri cunosc probabilitățile apariției fiecărui simbol. Ei pot apoi calcula probabilitățile combinărilor acestor simboluri. Apoi, programează plățile pentru acele combinații astfel încât casa să aibă o marjă matematică asupra jucătorului.
Să folosim simbolul cireașă cu șansa de a apărea – ca și exemplu. Să spunem că jucați pe un slot cu 3 role. Probabilitatea de a obține o cireșă pe fiecare rolă este de 1/20 X 1/20 X 1/20 sau 1/8000. Programatorul planifică cele 3 cireșe să plătească la 6000 la 1. Acesta pare a fi un câștig imens, dar uitați-vă la ce se întâmplă cu soldul dumneavoastră dacă veți obține rezultate matematic perfecte. Să presupunem că pariați 1$ pe rotație. Faceți 8000 de rotiri, deci ați contribuit cu 8000$ la cazinou. Dar ați câștigat 6000$, deci cazinoul va primi numai $2000.

Pe termen scurt, se poate întâmpla orice
Nu puteți anticipa cât de curând veți vedea combinația câștigătoare în 8000 de rotiri. De fapt, s-ar putea să nu vedeți nici măcar o combinație câștigătoare în acele rotiri multe. Dar, pe termen lung, rezultatele reale vor începe să semene cu rezultatele așteptate matematic. Un cazinou, fie online sau în afara, se bazează pe legile unui număr mare de jocuri pentru a-și face profitul. Deoarece au sute de mașini jucate de sute de jucători cu sute de rotiri pe oră, rezultatele lor încep să semene cu așteptările matematice destul de rapid.
Acesta este motivul pentru care cazinoul nu se supără atunci când dumneavoastră câștigați. Dacă nu ați câștiga vreodată la un slot machine, nu ați juca niciodată, ceea ce ar fi dezastruos pentru modelul lor de afaceri. Dar, pe termen lung, cazinoul câștigă mereu mai mult prin sloturile sale decât câștigă pe termen scurt. Acest lucru e valabil și în online.
Community: Gaming Patriot
Please login to add an answer/comment or follow this question.

Similar posts:
Search »
  • Nothing matches yet.