Funamo protection is easily bypassed/disabled on Android by anyone! Safe mode protection easily bypassed! Please fix!


1.3k
views
1
14 months ago by
Anonymous

Please fix this:  All you have to do is be logged in as a normal user with Funamo running, using google maps or another app that allows the creation of a new google account, create and add a new google account username and password, then reboot into safe mode by long-pressing the power button until the power options menu appears, then long-press the Power Off option and you’ll be asked if you want to reboot your Android device into safe mode. Tap the OK button. Once rebooted, try to login with a purposefully wrong typed random password 5 times and then it prompts "Forgot Pin?" at the bottom right, choose that and use the newly created username and password just created to login and you are logged in with Funamo not running and full permissions to do whatever you want - additionally, if you install apps at this point, then reboot normally, Funamo won't block them even while running normally!  I have safe mode protection enabled with a secure password, but you don't need it if you choose the forgot pin option and login with your google account that can be created with google maps or other apps without ever having access to settings - making Funamo completely worthless!!!  Please fix this or fully refund my money (I have two licenses).  Thank you!

written 14 months ago by Anonymous

Could you please let us know what's the device model and what's the Android version? We could not reproduce the steps as you described. We have tested Nexus 5, Nexus 6, Galaxy S6, Note 5 but none of them allows you to sign in with just Google account. I am wondering if it is a device specific issue.

written 14 months ago by Funamo Support  

Hydro Icon - running KitKat, works like a charm every time...  Anything I can do to prevent sign in when selecting forgot pin/password and prompted to login with a google account?

modified 14 months ago by timfey   • written 14 months ago by timfey  

My son already found that out, and showed me. He reproduced the above mentionned steps with his WIKO Pulp Android 5.1.1 without any problem. Please fix this!!

written 13 months ago by Goehre  
 

My son already found that out, and showed me. He reproduced the above mentionned steps with his WIKO Pulp Android 5.1.1 without any problem. Please fix this!!

written 13 months ago by Goehre  
Please log in to add an answer/comment or follow this question.

Share this question


Similar posts:
Search »